De sportvereniging van Appelscha

Volleybal - AFC MixB kampioen

AFC MixB Kampioen,

 

Donderdag 13 april is AFC Volleybal MixB team overtuigend kampioen geworden in de MixB 2e klasse volleybalcompetitie.

Het team van coach Jolanda Iedema haalde de benodigde 3 punten in een overtuigende thuiswedstrijd makkelijk binnen: 4 - 0 gewonnen van Advendo XB1.

 

Volleybal - Afscheid Annie Mesken

Afscheid Annie Mesken

Op de extra ALV van 10 januari jl, heeft Annie Mesken afscheid genomen van de afdeling Volleybal. Daarbij werd zij uitgebreid in het zonnetje gezet door de voorzitter, met name vanwege de lange periode van 40 jaar dat zij de ledenadministratie trouw heeft bijgehouden voor de afdeling Volleybal en haar voorgangers Appelschaster Volleybal Club en Friso.

Afscheid Annie Mesken 7

Volleybal - Week van de scheidsrechter

Afgelopen zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober was het week van de scheidsrechter. AFC volleybal heeft de scheidsrechter deze week in het zonnetje gezet. Door een tweetal vrijwilligers waren er vlaggetjes opgehangen en de scheidsrechters stoelen waren versierd.

AFC volleybal ledenvergadering

Hierbij willen wij de leden van AFC volleybal van harte uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering op 28 september om 19:30 uur in de Hoolte Klinte te Appelscha. Onderstaand de agenda. Specifiek willen we de aandacht vragen voor de openstaande taken binnen de vereniging. 

Lees meer...