De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Nieuwe maatregelen per 6 november

Afgelopen week is er persconferentie geweest met aanscherpende maatregelen die ook voor de volleybal trainingen en wedstrijden van toepassing zijn.
Vanaf 6 november is het verplicht om een Coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen bij het deelnemen aan de training, wedstrijd of het kijken naar een wedstrijd op de tribune.
 
Deze verplichting geldt voor alle leden vanaf 18 jaar, de jeugd onder de 18 jaar hoeft geen CTB te tonen bij binnenkomst.
* bekijk de website van NOC NSF voor meer uitzonderingen.
 
We begrijpen dat de verscherping van maatregelen nodig is om het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames terug te dringen. Echter zijn wij teleurgesteld dat wij hierin worden geraakt als vereniging.
 
Tegelijkertijd hebben wij geen andere keus dan meewerken aan deze maatregel om hoge dwangsommen te voorkomen. Wij zijn nog in gesprek met gemeente en de omni vereniging hoe we dit beter kunnen uitwerken.

Volleybal- Start nieuw seizoen

Aanstaande maandag beginnen de trainingen weer na een lange Corona tijd. We hopen dat iedereen er weer zin in heeft en willen graag iedereen er op attenderen om rustig aan te beginnen vanwege het voorkomen van blessures. Aangezien COVID-19 nog niet helemaal achter ons ligt gelden nog wel een aantal regels. 

  • De sporthal, douches, kleedkamers  kunnen gebruikt worden.
  • De 1,5 mtr blijft wel van kracht in de kleedkamers/douches. 
  • De sporthal probeert de horeca weer open te doen vanaf dinsdag 7 september 2021. Eerder zal de horeca nog niet open zijn. 

 In het document hieronder is het protocol te zien voor verantwoord sport vanuit NOC NSF.

https://nocnsf.nl/media/4535/protocol-verantwoord-sporten-v240721.pdf

We wensen iedereen een gezond en sportief seizoen toe!

Poiesz jeugdsponsor actie AFC-Stanfries Omni

Misschien heb je het al gehoord dat binnenkort de jeugdsponsoractie van Poiesz supermarkten weer van start gaat. Dit jaar is de actie van *15 februari tot 11 april*. Vorig jaar is de sponsoractie helaas afgebroken ivm de COVID-19.

AFC-Stanfries (ONMIclub) doet dit jaar mee en onze koker staat in de Poiesz supermarkt te Appelscha. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een 1 sponsormunt. 5 actiemunten krijg je bij wekelijkse speciale jeugd sponsor aanbiedingen 15 munten krijg je bij een speciale fruit- of bakkerijaanbieding die de hele week geldt. De aanbiedingen vind je weer terug in de folder van de winkel en in de winkel zelf.

De munten van 2021 hebben een gele rand. Andere kleuren doen helaas niet meer mee. Poiesz adviseert om de munten niet thuis op te sparen maar direct in de koker te stoppen i.v.m de huidige situatie. Het zou fijn zijn als we zoveel mogelijk munten kunnen binnen halen om op een mooi eindbedrag uit te komen.

Doe jij ook mee en help onze OMNIsportclub naar de eerste plek?