De sportvereniging van Appelscha

Volleybal - Eindejaarstoernooi

Beste AFC en VCM leden, 

Na een aantal jaar afwezigheid door Corona, willen wij (VCM en AFC) weer een eindejaarstoernooi organiseren! Het toernooi zal dit jaar plaats vinden op vrijdag 30 december vanaf 19.00 uur in de Steegdenhal. Alle senioren van VCM en AFC zijn welkom, maar ook de B jeugd van AFC wordt van harte uitgenodigd om zich op te geven. Als je wilt, mag je ook één introducé mee nemen. 

Geef je op vóór 22 december door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien je een introducé mee neemt, graag even zijn of haar naam vermelden bij opgave. 

We hopen jullie allen daar te zien! 

Groeten,

Al-bert Westerveen
Sandra Smink 

Volleybal - Week van de scheidsrechter

Afgelopen zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober was het week van de scheidsrechter. AFC volleybal heeft de scheidsrechter deze week in het zonnetje gezet. Door een tweetal vrijwilligers waren er vlaggetjes opgehangen en de scheidsrechters stoelen waren versierd.

Start volleybal seizoen

A.s maandag 29 augustus 2022 begint het volleybal seizoen weer. Uiteraard donderdag 1 september 2022 begint de jeugd training weer. 

Wij wensen iedereen een sportief seizoen toe!

AFC volleybal ledenvergadering

Hierbij willen wij de leden van AFC volleybal van harte uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering op 28 september om 19:30 uur in de Hoolte Klinte te Appelscha. Onderstaand de agenda. Specifiek willen we de aandacht vragen voor de openstaande taken binnen de vereniging. 

Lees meer...